HURA, HURA, HURA - PGD MATERIJA 3. MESTO NA TEKMOVANJU GEŠP
28.05.2022 ob 08.00
Ptuj

V soboto, 28. maja 2022, je na Ptuju (v sklopu Bogatajevih dnevov zaščite in reševanja) potekalo tekmovanje iz tehničnega reševanja ob prometnih nesrečah, ki se ga udeležujejo gasilske enote širšega pomena. Teh je v Sloveniji  56, med katerimi je od leta 2016 tudi PGD Materija. Dogodek so organizirali URSZR, GZS in Združenje slovenskih poklicnih gasilcev, v sodelovanju s PGD Postojna ter PGD in GZ Gornja Radgona.

Ekipa PGD Materija je na tekmovanju osvojila zgodovinski rezultat. Od 15-ih sodelujočih ekip je zasedla odločno tretje mesto (pred njimi sta bili le ekipi iz Ljubljane in Trebenj) in s tem dokazala izjemno strokovno usposobljenost. Je pa to tudi poplačilo za številne ure usposabljanj in strokovnih izpopolnjevanj, ki jih PGD Materija že desetletja vlaga v zanje s področja tehničnega reševanja ter prve pomoči in s tem zagotavljanje optimalne varnosti v naši lokalni skupnosti.

Ekipo so sestavljali: Marko Fabjančič (vodja), Andrej Kljun, Dejan Babuder, Tadej Babuder, Jaka Grk in Kristjan Ličan ter rezervi Matej Zobec in Aljaž Renko.

ČESTITKE IN GLOBOK POKLON! 

 

 

PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO MATERIJA

Bač pri Materiji 28/b, 6242 Materija

E-pošta: gasilcimaterija@gmail.com